Поредната жертва на домашното насилие у нас е на 43 години. Убийството

...
Поредната жертва на домашното насилие у нас е на 43 години. Убийството
Коментари Харесай

Прокуратурата: Мъжът от Перник, убил съпругата си, отрича да го е извършил

Поредната жертва на  домашното принуждение  у нас е на 43 години. Убийството е осъществено в Перник. Задържан е брачният партньор на жертвата, против който към този момент е била издадена ограничаваща заповед.

Сигналът е подаден в 4:27 часа - рано сутринта в събота . Отивайки на място, патрулът открива, че има данни за осъществено тежко престъпно закононарушение. След докладването на наличната информация са образувани съответните екипи, а периметърът е бил отцепен, описват от ОД-МВР в Перник.

Семейството има две деца, които сега са при баба си и дядо си

Малко по-късно е известена и Окръжна прокуратура – Перник. „ Самата специфичност на случая подсказваше, че има осъществено тежко престъпно закононарушение, в което има предумисъл . Дали това е станало в положение на афект или не – това е различен въпрос. Факт е, че приказваме за тежко престъпно закононарушение “, изясни старши комисар Павел Млеканов, шеф на ОД-МВР в Перник.

„ Има един подаден стигнал – в края на месец декември 2022 година Той е за спор в фамилията . По този мотив на жертвата е била с сложена отбрана от домашно принуждение. На нейният брачен партньор е била издадена възбрана да приближава жилището на повече от 50 метра за период от 10 месеца. Наложена му е и санкция “, сподели Албена Стоилова, наблюдаващ прокурор и представител на Окръжнатажната прокуратура в Перник.

Тялото е намерено в кв. „ Изток “ в града

В качеството си на обвинен мъжът се е възползвал от правото си да не дава пояснения. На място, пред околните, които са отишли в жилището, е декларирал, че не го е направил той.

Все още се чака резултатът от аутопсията, с цел да се обясни повода за гибелта. По първоналачни данни става дума за намушкване с нож, само че все още от прокуратурата не го удостоверяват.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР